VALİLİK

Adana’da Büyük Zafer’in 100. Yılı büyük coşkuyla kutlandı

Adana'da 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri günü büyük coşkuyla kutlandı. Bugün iki önemli günün yıl dönümü sebebiyle kentte tören düzenlendi.

Adana’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri günü sebebiyle tören düzenlendi. Atatürk Parkı’nda düzenlenen törende Adana valisi Süleyman Elban Atatürk anıtı’na Çelenk bıraktı. Aynı zamanda Atatürk anıtı’na 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Mustafa Cüneyt Arıkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından da çelenk bırakıldı.

Törene milletvekilleri, askeri ve Mülki Erkan ile birlikte Gaziler’de katıldı. Saygı duruşu ile başlayan tören İstiklal Marşı ile devam etti. Törenin ardından Adana valisi Süleyman Elban, Tuğgeneral Arıkan ve Belediye Başkanı Karalar Adana valiliğinde tebrikleri kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı okundu

Valilikte gerçekleştirilen tören Daha sonrasında Uğur Mumcu meydanında devam etti. Yapılan törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı okundu. Daha sonrasında ise “30 Ağustos Büyük Zafer’in 100. Yılı” Konulu resim yarışmasına katılan ve derece alan öğrencilere ödülleri teslim edildi. Programda daha sonra günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapılırken öğrencilere ve suyu yok olması ve halk oyunlarının ardından Geçit Töreni ile program son buldu.

Başa dön tuşu