SARIÇAM

Adana’da cani anne 3 yaşındaki kızını ormanda silahla vurduktan sonra intihar etti

Adana’da 23 yaşındaki en iyi bir Yıldırım isimli anne 3 yaşındaki kızını ormanda tabanca ile öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Adana’nın Sarıçam ilçesinde meydana gelen olayda 23 yaşındaki Eylül Yıldırım isimli kızı 3 yaşındaki kızı Hira Nur’u tabanca ile vurduktan sonra aynı silahla kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edildi

Alınan bilgiye göre Adana’nın Sarıçam ilçesinde meydana gelen olayda bir süre önce eşinden ayrıldığı ve psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen Eylül Yıldırım, uyuşturucu madde kullanmaya başladı. Ailesi ile de arasının açık olduğu öğrenilen genç anne, eski eşinin tabancası ile kadının vurarak öldürdü. Aynı silahı kendi başına dayayarak ateşleyen kadın hayatını kaybetti. Ormanda bulunan anne ve kızın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayı haber alarak olay yerine gelen Yıldırım ailesi ve yakınları gözyaşı döktü. Otopsinin ardından Eylem Yıldırım ve kızının cenazesi toprağa verilmek üzere ailelerine teslim edildi. Olayla ilgili olarak Yıldırım’ın eski eşinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Başa dön tuşu