BÜYÜKŞEHİR

Adana’da çocukların ölümle biten oyunu

Adana’da yaz aylarında sulama kanalında boğulma vakaları gittikçe artıyor. Özellikle çocuklar boğulma tehlikesine aldırmadan sulama kanallarına girmeye devam ediyor. Bu yaz Adana’da çocukların ağırlıklı olduğu 28 kişi boğularak yaşamını yitirdi.

Adana’da yaz aylarında çoğunlukla çocukların boğulma tehlikesine aldırış etmeden sulama kanallarına girmesi facia ile sonuçlanıyor. Bu yaz Adana’da boğulan kişi sayısının 28 olduğu açıklandı. Son 10 yılda ise Adana’da sulama kanalına girerek can veren kişi sayısı 288 oldu.

Boğulma tehlikesine aldırış etmiyorlar

Adana’da her yaz kavurucu sıcaklar yaşanırken özellikle çocuklar boğulma tehlikesine aldırış etmeden Serinlemek için sulama kanallarına giriyor. Kent merkezinde bulunan kanalların çevresi tel örgülerle kapatıldı uyarı tabelaları atıldı ancak tehlike devam ediyor.

Bu yaz 28 kişi boğularak can verdi

Adana’da polis ekipleri de sürekli olarak bölgede Devriye atıyor ancak yine de boğulma vakalarının önüne geçilemiyor. Bu yaz sulama kanalına giren ve çoğunlukla çocukların olduğu 28 kişi boğularak hayatını kaybetti. Son 10 yılda sulama kanallarında boğularak can veren kişi sayısı ise 288 olarak açıklandı.

Başa dön tuşu