ÇUKUROVA

Adana’da Çukurova Cup Hazırlık Turnuvası hazırlık turnuvası başlıyor

Adana’da heyecanla beklenen Çukurova Cup Hazırlık Turnuvası başlıyor. Turnuvanın ilk maçı perşembe günü oynanacak.

Adana’da Çukurova Basketbol Kulübü ve Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5’inci Çukurova Cup hazırlık turnuvası Perşembe günü itibariyle başlayacak.

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Çukurova Basketbol Kulübü tarafından organize edilen Çukurova Cup Hazırlık Turnuvası’nın bu yıl 5’incisi düzenleniyor. Turnuva Perşembe günü itibariyle Servet Tazegül spor salonunda başlayacak. Turnuvada Nesibe Aydın GSK, Hatay Büyükşehir Belediyespor, BOTAŞ Spor ve Çukurova Basketbol takımları karşılaşacak. Konuyla ilgili açıklama yapan ÇBK Başantrenörü Emre Vatansever, “Bu turnuva sezon öncesi çalıştıklarımızı, nerede olduğumuzu, ne yaptığımızı ve ne kadar iyi yaptığımızı görmenin testi olacak. Antrenmanlarda ne yaptıysak, üç maçta da bunları deneyeceğiz. Takımlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Çukurova cup turnuvası maç programı

29 Eylül tarihinde başlayacak olan Çukurova Cup turnuvası programı ise şu şekilde;

29 Eylül Perşembe16.00: Hatay Büyükşehir Belediyespor-Nesibe Aydın GSK18.00: ÇBK-BOTAŞ30 Eylül Cuma16.00: BOTAŞ-Hatay Büyükşehir Belediyespor18.00: Nesibe Aydın GSK-ÇBK2 Ekim Pazar13.30: Nesibe Aydın GSK-BOTAŞ15.30: ÇBK-Hatay Büyükşehir Belediyespor

Başa dön tuşu