SARIÇAM

Adana’da Akaryakıt istasyonuna kar maskeli kişilerce silahlı saldırı düzenlendi

Adana’da bir Akaryakıt istasyonuna yüzünde kar maskesi olan iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 kişi yaralandı.

Adana’da üzerinde kar maskesi olan iki kişi tarafından bir Akaryakıt istasyonuna yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Motosiklet saldırıda tabanca ile yaralanan iki şahıs hastaneye kaldırıldı.

Motosikletle geldiler

Adana Sarıçam ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde meydana gelen olayda, motosikletle gelen ve yüzlerinde kar maskesi olan iki kişi Akaryakıt istasyonuna silahlı saldırı düzenledi. Tabanca ile defalarca Akaryakıt istasyonuna ateş eden saldırganlar olay yerinden kaçtı. Silahlı saldırıda Y.K. ve ismi belirtilmeyen bir kişi ayaklarından vurularak yaralandı.

Kaçan şüpheliler aranıyor

Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları müdahalenin ardından iki yaralıyı Adana şehir hastanesine kaldırdı. Polis ekipleri ise akaryakıt istasyonunda değildir çalışması gerçekleştirdi. Bölgede bulunan güvenlik kameralarını da incelemeye alan polisler kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Başa dön tuşu