SEYHAN

Adana’da iş yerine silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Adana'da bir his merkezinde bulunan hırdavatçıda silahlı saldırı. Saldırıya uğrayan çalışan hayatını kaybederken İş yeri sahibi ise yaralandı.

Adana’da bir iş merkezinde bulunan hırdavatçı silahlı saldırı gerçekleştirildi. Iş yerinde çalışan kişi hayatını kaybederken İş yeri sahibi ise olayda yaralandı.

YÜZÜNDE CERRAHİ MASKE İLE GELDİ

Adana’nın Merkez Seyhan ilçesi Kocavezir Mahallesi’nde meydana gelen olayda yüzünde cerrahi maske olan bir kişi iş merkezinde bulunan hırdavatçı ya giderek içeridekilere silahla ateş açtı. Saldırıda İş yeri sahibi N.B, ve çalışan Bilal Özmen vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle yaralandı.

KENDİSİNİ BEKLEYEN MOTOSİKLETLE KAYIPLARA KARIŞTI

Saldırıyı gerçekleştiren şüpheli iş merkezinin dışında kendisini bekleyen motosikletle olay yerinden kaçarak Kayıplara karıştı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine 112 acil sağlık ekipleri bölgeye sevk edilirken özel bir hastaneye kaldırılan Bilal Özmen hayatını kaybetti. Yaralı İş yeri sahibi ise Seyhan Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Motosikletle kaçan iki şüphelinin yakalanması için polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Başa dön tuşu