SEYHAN

Adana’da dur ihtarına uymayan sürücü çok kaçamadı

Adana’da polis ekiplerinin Uygulama noktasında dur ihtarına uymayan sürücü yaşanan kovalamaca sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

Adana’nın Merkez Seyhan ilçesi Yüzüncü Yıl Bulvarı’nda polis ekiplerinin uygulama yaptığı sırada Uygulama noktasında dur ihtarına uymayarak kaçan sürücü ve polis arasında kovalamaca yaşandı. Ekiplerin ikazına rağmen durmayan sürücü yaşanan kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı.

Yaklaşık 10 kilometre kaçtı

Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri Merkez Seyhan ilçesi Yüzüncü Yıl Bulvarı’nda uygulama yapıyordu. Durumundan şüphelendikleri bir aracı durdurmak isteyen polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan şüpheli araçla yeni köprü üzerinden Mustafakemalpaşa Bulvarı’nda çıkarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleri de otomobilin Peşine Düştü. Kaçan şüpheli yaklaşık 10 metre süren kovalamaca sonucunda Yüreğir ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde polis tarafından durduruldu. Araçtan ilan ve bu defa da yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheli Devlet Su İşleri’ne bağlı sulama kanalının üzerinde bulunan köprüden Ege Bağatur Bulvarı’na çıkmaya çalıştığı sırada polis tarafından yakalandı. Polis ekipleri gözaltına aldığı sürücü emniyete götürülürken aynı zamanda araçta da detaylı arama yapılmak üzere polis merkezine götürüldü öğrenildi. Diğer yandan polis ekipleri tarafından şüphelinin Sulama kanalına suç unsuru sayılacak bir resim atmış olabileceği şüphesi üzerine kanalda arama yapıldı.

Başa dön tuşu