GENEL

Adana’da gazetecilere İlk yardım eğitimi verildi

Adana’da yerel basında çalışan basın mensuplarına yönelik ilk yardım eğitimi verildi. Türk Kızılay’ı ile Türkiye Gazeteciler Federasyonu arasında yapılan protokol kapsamında eğitim Çukurova gazeteciler cemiyet Kültür ve Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Adana’da Türk Kızılay ile Türkiye Gazeteciler Federasyonu arasında yapılan protokol kapsamında basın mensuplarına İlk yardım eğitimi verildi. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kültür ve Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen İlk yardım eğitimi sırasında gazetecilere Acil durumlarda yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.

Gaziantep’teki kazada ölen gazeteciler anısına yapıldı

Türk Kızılayı Genel Sekreteri Ramazan saygılı da programa katılırken ilk yardım eğitimi ile ilgili açıklamalarda bulunduğu nokta kazası Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden basın mensupları Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver anısına bu eğitimin düzenlendiğini belirten saygılı, basın mensupları için bu eğitimin önemli olduğunu dile getirdi. Ayrıca düzenlenen programa ürkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer de katıldı.

Başa dön tuşu