SEYHAN

Adana’da havaya ateş eden kişiyi öldüren 4 zanlı tutuklandı

Adana'da, pompalı tüfekle sokakta havaya ateş eden bir kişiyi silahla vurarak öldürdükleri iddia edilen 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana’nın Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi’nde 26 temmuz Gece saatlerinde meydana gelen olayda Durmuş Ü. (31) ve Necati Ersönmez (23) araçları ile sokakta gezintiye çıktı. Hafif ticari araçla sokakta bekleyen iki kişinin aracına tabanca ile ateş açıldı. Açılan ateşte Sürücü Durmuş Ü.’nün başını sıyırıp geçen kurşun yan koltukta oturan Ersönmez’in başına isabet etti. Durmuş Ü., Arkadaşının yaralandığını fark ederek aynı araçla 4 kilometre uzaklıkta bulunan Tıp Merkezine gitti ve yardım istedi. ersönmez burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi’ne sevk edildi ancak 3 Ağustos günü hayatını kaybetti.

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADILAR

Kurşunun sıyırıp geçmesi nedeniyle alında oluşan Durmuş Ü., Olay sırasında Sönmez’in eski sevgilisi Elvan K.’nin evine gittiklerini ve silahlı saldırıya uğradıklarını anlattı. Evin önünde durdukları sırada alkollü de olan Ersönmez’in bağırıp pompalı tüfekle hava ateş açması sonucu kadının alt komşusunun silahla ateş açtığı ortaya çıktı.

4 CİNAYET ZANLISI TUTUKLANDI

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan soruşturmada Anıl Mert lokmacının gürültüden rahatsız olarak cep telefonu ile arkadaşlarını aradığı ve oturduğu sokağa çağırdığı öğrenildi. Bunun üzerine Evde bulunan tabanca ile Ersönmez başından vuruldu ve Daha sonrasında lokmacı arkadaşları ile birlikte Kayıplara karıştı. Polis ekipleri cinayet şüphelileri nin kaldığı evi tespit ederken Özel Harekat polisinin de verdiği destekle adrese operasyon düzenlendi. 4 şüphelinin gözaltına alındığı operasyon sonucunda mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başa dön tuşu