BÜYÜKŞEHİR

Adana’da helikopter ve drone destekli asayiş uygulaması yapıldı

Adana’da, Gece saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı 2200 polisin katılımıyla drone ve helikopter destekli asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Adana’da 2200 polisin katılımı ile gece saatlerinde huzur ve güven uygulaması yapıldı. Helikopter ve dron destekli uygulama sırasında Kent genelinde 17528 kişiye GBT kontrolü gerçekleştirildi. Kontroller sırasında çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 53 kişi gözaltına alındı.

HELİKOPTER VE DRONE DESTEK VERDİ

Polis ekiplerinin yaptığı uygulamaya helikopter ve durağında havadan destek verirken çok sayıda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca, av tüfeği Birgül kurusıkı tabanca, şarjör ve mermi ele geçirildi. Ayrıca uygulama sırasında 5740 araç kontrol edildi. Çalıntı olduğu belirlenen 5 Motosiklete el konulurken 97 Araç hakkında 237 1576 lira para cezası uygulandı. Ayrıca 18 Araç trafikten men edildi.

ADANA EMNİYET MÜDÜRÜ UYGULAMA NOKTALARINI ZİYARET ETTİ

Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’de uygulama sırasında Seyhan Obalar Caddesi’nde bulunan noktaların ziyaret etti. Polislerle görüşen İnci uygulama hakkında bilgi aldı. Aynı zamanda uygulama sırasında çevredeki çocuklarla sohbet eden Adana İl Emniyet Müdürü, çocuklara hediyeler de verdi. Uygulama sabahın erken saatlerine kadar 5 bölgede devam etti.

Başa dön tuşu