SEYHAN

Adana’da iki kişiyi yaralayıp bir kadına rehin alan şüpheli gözaltına alındı

Adana'da Kasap dükkanında iki kayınbiraderini pompalı tüfekle yaralayan ve ardından da bir kadına rehin şüpheli polis ekipleri tarafından ikna edilerek gözaltına alındı.

Adana’nın Merkez Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda 36 yaşındaki Abdullah İ. henüz bilinmeyen bir nedenle Kasap dükkanında kayınbiraderleri ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken Abdullah İ, Yanında getirdiği pompalı tüfekle kayınbiraderleri Sercan ve Serkan T’yi yaraladı. Bu sırada olay yerinde bulunan Yaralı Sercan T’nin eşi Özge T’yi de rehin aldı.

Polis ekipleri ikna etti

Kasap dükkanında çırak olarak çalıştığı öğrenilen 15 yaşındaki Suriye uyruklu genç ise olay sırasında korkarak işyerinde çalışmayan bir Buzdolabının içine saklandı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye özel harekat polisleri sevk edildi. 112 acil sağlık ekipleri yaralıları çevredeki hastanelere kaldırılırken iş yerinde kadına rehin tutan Abdullah İ Polis ekiplerinin ikna çabaları sonrasında teslim olmayı kabul etti.

Gözaltına alındı

Polis ekiplerinin ikna çabası sonucunda zanlı önce buzdolabında saklanan çocuğun dışarıya çıkmasına izin verirken ardından da rehin tuttuğu kadını serbest bırakarak teslim oldu. Şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Başa dön tuşu