YÜREĞİR

Adana’da işten çıkarılan şehit eşi Yüreğir Belediyesinde çalışacak

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı taşeron bir şirkette çalışan ve otobüs şoförlüğü yapan şehit eşi Hatice Batırır işten çıkarıldığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Şehit eşi Hatice Batırır hakkında Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada uygunsuz davranışları nedeniyle işten çıkarıldığını bildirmişti. Gelen son bilgilere göre Hatice Batırır, Yüreğir Belediyesi tarafından istihdam edilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bir şirket bünyesinde otobüs şoförü olarak çalışan şehit eşi Hatice Batırır, işten çıkarıldığını ve bu sebeple de yasal haklarını kullanacağını açıklamıştı. Hatice Batırır için Yüreğir Belediyesi devreye girdi.

YÜREĞİR BELEDİYESİ İSTİHDAM EDECEK

Hatice Batırır’ın işe alınması ile ilgili Yüreğir Belediyesi bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada şehit eşi Hatice Batırır’ı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir evinde ziyaret ettiği bildirildi.  Görüşme sırasında Şehit eşine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını da ileten Sarıeroğlu, olayı televizyonda gören Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerini aradığını ve bu durumun kabul edilemez olduğunu söylediğini dile getirdi. Yüreğir Belediye Başkanı ile görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Jülide Sarıeroğlu, bundan sonrasında Şehit eşinin Yüreğir Belediyesinde çalışacağını ifade etti.

HAKSIZ YERE İŞTEN ÇIKARILDIĞINI SAVUNMUŞTU

Şehit eşi Hatice Batırır, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı taşeron bir şirkette çalıştığını belirterek işyerinde mobbing gördüğünü ve haksız şekilde işten çıkarıldığını iddia etmiş mahkemeye başvuracağını söylemişti. Adana Büyükşehir Belediyesi ise yaptığı yazılı açıklamada Hatice Batırır hakkında çok sayıda şikayet olduğunu ve işten çıkarmanın bu sebeple gerçekleştiğini bildirmişti.

Başa dön tuşu