YÜREĞİR

Adana’da kablo hırsızlığı zanlısı trafoda sıkışınca yakayı ele verdi

Adana'nın Yüreğir ilçesinde elektrik kablolarını çaldığı iddia edilen şüpheli trafoya sıkıştı. Vatandaşların durumu fark etmesi ve ihbar etmesi sonucunda polis ekipleri zanlıyı yakaladı.

Olay, Adana’nın Merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. Trafolardan Elektrik kablosu çaldığı öne sürülen zanlı son hedefinde trafonun içine sıkıştı. Çevrede bulunan vatandaşlar trafoya şüpheli bir kişinin girdiğini fark ederek durumu polis ekiplerine ihbar edince de hırsız Yakayı ele verdi.

TRAFODA SIKIŞMIŞ HALDE YAKALANDI

Adana’nın Merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde vatandaşlar telefonun içine şüpheli bir kişinin girdiğini fark edince durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine polis ekipleri harekete geçerken olay yerine sevk edilen ekipler bir kişinin trafoda sıkışmış olduğunu fark etti. Ancak trafo içinde elektrik akımına kapılan şüpheliye müdahale etmek için elektriklerin kesilmesi beklendi.

HIRSIZLIK YAPMAK İSTERKEN CANINDAN OLUYORDU

Olay yerine gelen TEDAŞ ekipleri tarafından elektrik akımı kesildikten sonra şüpheli trafonun içinden çıkarıldı. Kablo çalmak amacı ile trafoya girdiği iddia edilen şüpheli sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tedavinin ardından ise gözaltına alınan şüpheli polis merkezine götürüldü.

Başa dön tuşu