VALİLİK

Adana’da kaçak elektrikle kenevir yetiştirilen eve baskın

Adana'da Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kaçak elektrikle keneviri yetiştirildiği ihbarı yapılan bir Eve baskın düzenlendi. Operasyonda 82 kök kenevir ele geçirilirken 1 kilo 152 gram da esrar bulundu.

Adana’da Jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde bulunduğu iddia edilen bir eve operasyon düzenlendi. Yapılan baskında 82 kök kenevir ile 1 kilo 152 gram esrar ele geçirildi. Ayrıca evde yapılan incelemelerde kenevir yetiştirilen evin elektriğinin de Kaçak olduğu belirlendi.

KAÇAK ELEKTRİKLE KENEVİR YETİŞTİRMİŞ

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri gelen bir ihbarı değerlendirerek Karataş ilçesinde U.B. isimli bir şahsın evine operasyon düzenledi. Evinde kenevir yetiştirdiği iddia edilen şahısla yapılan baskında, Foça’da içerisinde iklimlendirme sistemi kurularak keneviri yetiştirildiği belirlendi. Evde ekili halde 82 kök kenevir bulunurken aynı zamanda bir kilo 152 gram da esrar ele geçirildi.

Baskın düzenlenen evde yakalanan U.B. gözaltına alındı. Ayrıca Jandarma ekiplerinin yaptığı kontroller de kenevir yetiştirilen evin elektriğinin de Kaçak olduğu tespit edildi.

Başa dön tuşu