ÇUKUROVA

Adana’da kaybolan Rahime Atay’dan 5 gündür haber alınamıyor

Adana'da Balcalı Hastanesi'nde 5 gün önce görülen ve daha sonrasında kendisinden haber alınamayan 54 yaşındaki Rahime Atay her yerde aranıyor.

Alzheimer hastası 54 yaşındaki Rahime Atay Adana’da Balcalı Hastanesi’nden 5 gün önce kayboldu. Yakınları o günden bu yana haber alamadıkları Atay’ı her yerde arıyor.

KIZIYLA BİRLİKTE DOKTORA GİTMİŞTİ

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde meydana gelen olayda 25 Temmuz günü alzaymır hastası olan 54 yaşındaki Rahime Hatay kızı ile birlikte hastaneye geldi. Anne kız önce muayene olduğu ardından da Doktorun istediği teknikleri yapmak üzere hastane içerisindeki ilgili bölümlere gitmeye başladı. İşlem yaptırmak için hastaneye içine giren ve annesine bankta oturmasını söyleyen kızı geri döndüğünde Rahime Atay’ı bulamadı.

KAYIP BAŞVURUSU YAPILDI

Genç kadın bunun üzerine annesini hastaneye içerisinde aradı ancak aramaları sonuç vermeyince durumu polis ekiplerine bildirdi. Kayıp olarak o günden bu yana aranan Rahime Atay hala bulunamadı. Polis ekipleri hastane Çevresindeki ve içindeki güvenlik kameralarını da didik didik incelerken kayıp kadının hastanenin çeşitli yerinde görüldüğü ve bu yönde aramalar yapıldığı öğrenildi. 5 gündür annelerini bulamayan Atay’ın çocukları da Adana’nın her yerinde kayıp kadını arıyor.

Başa dön tuşu