SARIÇAM

Adana’da kiracısının çelik kapısını çalan ev sahibi konuştu

Adana’da kirasını 3 aydan bu yana ödemediğini iddia ettiği kiracısının çelik kapısını çalan ve elektriğini kestiren ev sahibi konuştu. O ev sahibinin açıklamaları sonrasında olayın seyri tamamen değişti.

Adana’da üç aydır kirasını ödeyemediği gerekçesiyle Kiracısının çelik kapısını çaldığı ve elektriğini kestirdiği iddia edilen ev sahibi açıklamalarda bulundu. 5 aydır kirasını alamadığını söyleyen ev sahibi, aynı zamanda kiracının apartmanda hırsızlık yaptığını Bu sebeple evden çıkarken evi yakma ihtimaline karşı çelik kapıyı çıkardığını iddia etti.

KİRACISININ ÇELİK KAPISINDA KALMIŞTI

Adana’nın Merkez Sarıçam ilçesinde meydana gelen olayda bir Tepe Mahallesi’nde evi bulunan Mikail Dede, yaklaşık 8 ay önce iki çocuğu ile birlikte evini kiralamak isteyen Acar Kondu’ya evini vermişti. Ancak Hacer kondu, 5 aydır kirasını ödeyemeyince ev sahibi çelik kapıyı çalmıştı.

APARTMANDA HIRSIZLIK YAPTIĞINI İDDİA ETTİ

Kiracının çelik kapısını çaldığı iddia edilen Mikail Dede olayla ilgili açıklamalarda bulundu. 5 aydır kira alamadığını ve kiracısının 4 aydan bu yana da elektrik faturalarına ödemediğini söyleyen Mikail Dede, Aynı zamanda kiracısının apartmanda hırsızlık yaptığını da öne sürdü. Kiracısını evden çıkarken evi yakma ihtimaline karşı çelik kapıyı söktüğünü belirten ev sahibi, apartman sakinlerinin de genç kadından şikayetçi olduğunu bu sebeple eve gidip eşyaları Sokağı attıklarımı iddia etti.

KENDİSİNİN MAĞDUR OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Ev sahibi Mikail Dede yaptığı açıklamada 8 ay önce Hacer Hanım’ın kendi evine taşındığını belirterek taşınırken maddi durumu yerinde olmadığı için Elektrik aboneliğini de üstüne almadığını söyledi. Taşındıktan sonra sadece iki üç ay boyunca kiracının faturaları ödediğimi dedirten ev sahibi,4 aydan bu yana Elektrik faturasının ödenmediğini dile getirdi. Ev sahibi Mikail Dede açıklamasının devamında ise su ifadeleri kullandı; “Şuanda ben bu kadın nedeniyle icralık oldum. 5 aydır da benim kiramı da ödemiyor. Burada da hep komşuları rahatsız ediyormuş. Evi saatlik, gündelik fuhşa kiralıyormuş. Beni hep apartman sakinleri rahatsız ediyordu”.

Başa dön tuşu