BÜYÜKŞEHİR

Adana’da Düğün Dernek filminden esinlenen kişi eski otomobilini bakın nasıl değiştirdi

Adana'nın Kozan ilçesinde Düğün Dernek filminden esinlenen Mahmut Çelik, 33 yaşındaki Renault Toros model otomobilini üstü açık hale getirdi. 25000 TL masraf yaparak otomobilini tamamen değiştiren Çelik’in aracını görenler hemen telefona sarılıyor.

Adana’nın Kozan ilçesinde kaporta ustası olarak çalışan Mahmut Çelik, 2 yıl önce oğlu ile birlikte Düğün Dernek filminden esinlenerek 1989 model Renault Toros otomobilini üstü açık hale getirdi. Mahmut Çelik, Adana’da üstü açık aracı ile gezerken birçok kişinin durumu fark ettiğini ve fotoğraf çektirmek istediğini söyledi.

25 BİN LİRA HARCADI

Üstü açık araca sahip olmanın hayali olduğunu söyleyen Çelik, Düğün Dernek filmini izledikten sonra bu hayalini gerçekleştirdiğini belirterek yaklaşık 25 bin lira civarında masraf ettiğini dile getirdi. Şu anda bu model araçların 60 bin lira civarında satıldığını belirten Çelik, 2 yıl önce çalışmaya başladığını ve sonunda tamamladığını söyledi. Birçok kişinin dikkatini çektiğini ve yolda kendisini durduranlar olduğunu söyleyen Çelik, kendi araçlarını üstü açık hale getirmek isteyenlerin de soruları ile karşılaştığını anlatan.

GÖZÜ GİBİ BAKIYOR

Arabasının şimdiki değerinin 100 bin TL civarında olduğunu söyleyen Adanalı Çelik,  “Çocukluğumdan beri Galatasaraylıyım. Ayrıca Adana Demirspor’u da severim. Motoru Galatasaray tutkum için sarı yaptım. Şimdi altlarını güçlendirdim. Resim çektirmek isteyen gelin damat aracı için soran oluyor. Gezmek isteyen oluyor. Aylık bakımlarını yapıyorum. Aracıma çocuğum gibi bakıyorum” dedi.

Başa dön tuşu