SARIÇAM

Adana’da köpükle yüzünü kapatan hırsız 70 bin liralık motosikleti çaldı

Adana’da bir kişi köpükle yüzünü kapatarak 70000 liralık motosikleti çaldı. Motosikletin çalındığı anlar saniye saniye güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

Adana’da hastanede çalıştığı öğrenilen bir kişinin 70 bin lira değerindeki motosikleti çalındı. Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık anlarında hırsızın yüzünü köpükle saklamaya çalışması dikkat çekti.

Adana’nın Merkez Sarıçam ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre hastanede çalışan Ahmet Günbeyi, gece saatlerinde bir arkadaşının yanına geldi. Motosikletine de burada kaldırımın üzerine bırakarak kilitledi. Sabah saatlerinde işe gitmek için uyanan Ahmet Günbeyi, motosikletinin bıraktığı yerde olmadığını fark ederek durumu Polise haber verdi. Bir yandan da dedektif gibi güvenlik kamerası görüntüsü arayan Günbeyi, sonunda motorunun çalındığı anlara dair görüntüleri buldu. Güvenlik kamerası görüntülerinde motoru çalan kişinin yüzünü köpükle gizlemeye çalıştığı görülüyor. Kimliği belirlenen şüpheli polis tarafından her yerde aranıyor. Motosikleti çalınan Ahmet Günbeyi ise yaptığı açıklamada bütün birikimi ile aldığı motosikletin kendisi için önemli olduğunu belirterek bir an önce bulunmasıyla istediğini söyledi.

Başa dön tuşu