SEYHAN

Adana’da kundaklama sonucu yanan evde büyük hasar meydana geldi

Adana'nın Merkez Seyhan ilçesinde kundaklama sonucu yangın çıktığı iddia edilen evde büyük hasar meydana geldi.

Olay Adana’nın Merkez Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi’nde 2 katlı bir evin birinci katında meydana geldi. Evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın başlarken çevrede bulunan vatandaşların ihbari üzerine İtfaiye ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi.

Yangın büyümeden söndürüldü

Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ihbar üzerine olay yerine ulaşırken yangın üst kata ve yan eve sıçramadan ekipler tarafından yapılan erken müdahale ile söndürüldü. İtfaiye ekipleri yaptıkları incelemelerde evde kimsenin olmadığını belirlerken yangının kundaklama sonucu çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Bunun üzerine eve Olay yeri inceleme ve kimlik tespit Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Evde delil toplama çalışması yapılırken yangın çıkan Evim kiracısının da bacağından bıçaklandı öğrenildi.

Husumetli komşuları bıçakladı

Yanan evde yaşayan ve eve gelerek evdeki hasarı fark eden Suriye uyruklu kiracı komşuları ile yaşadığı tartışma sonucunda bacağından bıçaklanarak yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Seyhan Devlet hastanesine kaldırılan kiracının Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri olaya karıştığı iddia edilen iki kişiyi Denizli Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

Başa dön tuşu