YÜREĞİR

Adana’da metruk binada kavga eden iki arkadaş birbirini vurdu

Adana’nın Yüreğir ilçesinde metruk bir binada henüz bilinmeyen bir sebeple kavga eden iki arkadaş birbirini tabancayla vurarak yaraladı.

Olay, Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda vatandaşların bir kişinin metruk binada silahla vurulduğunu ihbar etmesi üzerine olay yerine acil servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler Yaralı İsmail B.’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra özel bir hastaneye kaldırdı. Durumu ağır olan yaralı ameliyata alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın ardından kaçan şüphelinin de hafif şekilde bacağından yaralandığını belirledi. Polis ekipleri yaptıkları araştırmada 2 kişinin olay sırasında bir arada olduğumu tespit ederken olayın ardından kaçan 4 kişi gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan şüpheliler gözaltına alınan kişilerin ortak arkadaş olduğunu ve metruk binada buluşarak içki içtikleri sırada ikili arasında başlayan Tartışmanın büyümesi üzerine birbirlerine ateş ettiklerini iddia etti.

Emniyete yapılan işlemlerin ardından Olayın şüphelisi ve üç arkadaşı adliyeye sevk edildi. nöbetçi Sulh Ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden Erkan D. tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Diğer yandan ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan yaralının Hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Başa dön tuşu