YÜREĞİR

Adana’da mısır tarlasına hint keneviri ektiği tespit edilen zanlı yakalandı

Adana'da bir kişiye mısır tarlasında hint keneviri yetiştirdiğinin tespit edilmesi üzerine yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin evde evinde yapılan aramalarda ise esrar ele geçirildiği öğrenildi.

Adana’da bir mısır tarlasında hint keneviri yetiştirdiği öğrenilen şahıs Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın evinde yapılan aramalarda ise esrar bulunduğu öğrenildi.

MISIR TARLASINDA HİNT KENEVİRİ

Adana Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Yüreğir ilçesinde Şeyh Murat Mahallesi’nde bir kişinin mısır tarlasında hint keneviri yetiştirdiği bilgisine ulaşıldı. İ.T’nin Mısır tarlasında hint keneviri yetiştirdiği yönündeki ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri tarlada ve evde arama gerçekleştirdi.

GÖZALTINA ALINDI

Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramalar sonucunda şüphelinin evinde 15 kilo 600 gram esrar bulunurken mısır tarlasında ise 32 kök hintkeneviri olduğu tespit edildi. Şüpheli Jandarma tarafından gözaltına alınarak işlemleri için karakola götürüldü. Jandarmada işlemleri tamamlandıktan sonra şüphelinin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Başa dön tuşu