SARIÇAM

Adana’da motosiklet ve eve dönen aileye sokak köpekleri kaldırdı

Adana'da Erhan Yurdunmalı, ailesiyle birlikte motosikletle evine döndüğü sırada sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Adana’da yaşayan Erhan Yurdunmalı, Ailesi ile birlikte motosikletle evine döndüğü sırada sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Sokak köpekleri motosiklet sürücüsünü baldırından ısırırken Hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

SAHİPSİZ KÖPEKLER SALDIRDI

Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde meydana gelen olayda eşi ve çocukları ile birlikte motosikletle evine dönen Erhan Yurdunmalı’na sokak köpekleri saldırdı. Sahipsiz köpekler motosiklet sürücüsünü sağ baldırından ısırdı. Yurdunmalı,  Olay anını anlatırken, “Eşim beni aradı, markette olduklarını söylediler. İş dönüşü onları aldım. Evimize 500 metre kala köpekler yoğun şekilde oradaydı. Oradan geçerken saldırıya uğradık. Motosikleti süremedim, sürsem çocuklarım veya eşim zarar görecekti. Yada kaza yapacaktım. Mecburen durmak zorunda kaldım, durduğum an ısırdı zaten” dedi.

ZARAR GÖRMEDEN TOPLATILSIN

Hayvanları çok sevdiğini belirten Yurdunmalı, daha önce de hayvan beslediklerini belirterek sokak köpeklerinin bu şekilde sahipsiz dolaşmalarını vatandaşlar için tehlikeli olduğunu söyledi. Saldırıda daha ağır bir hasarda olabileceğini belirten yurdun malı, sokak köpeklerinin zarar görmeden toplatılması gerektiğini dile getirdi.

Başa dön tuşu