GENEL

Karaisalı’da Muhtarlar Günü Kutlandı

Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtına Muhtarlar Derneği Karaisalı İlçe Başkanı Ramazan Ünnü'nün çelenk koymasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Muhtarlar Derneği Karaisalı İlçe Başkanı Ramazan Ünnü yaptığı konuşmada, ”Muhtarlıkların devletin nezdinde halkın uzantısı, halk nezdinde devletin bir organıdır. Muhtar, devlet ile halkın arasında köprüdür. Halkın ihtiyaçlarını, sorunlarını, devletin ilgili birimlerine aktarır. Devletin kuralları, emirleri ve isteklerini halka ulaştırır. Muhtar, halk ile devlet arasında en önemli iletişim kanalıdır. Bu vesileyle, bu günü biz muhtarlara armağan eden devlet büyüklerimize şükranlarımı sunar, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlarım” dedi.

Vali Yardımcısı Muhtarların Sorunlarını Dinledi

19 Ekim Muhtarlar günü programının ardından Karaisalı kaymakamlık vekilliğine atanan Adana Vali Yardımcısı Hanlar İden, Karaisalı’ya bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda muhtarların talep ve isteklerini dinleyen Vali Yardımcısı Hanlar İden, sorunların çözümü için gerekli makamlarla görüşüleceğini belirtti.

Başa dön tuşu