ÇUKUROVA

Adana’da okul servisi devrildi: 19 yaralı

Çukurova ilçesinde içinde öğrencilerin bulunduğu bir okul servisi devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 14 öğrenci olmak üzere 19 kişi yaralandı.

Adana’nın Merkez Çukurova ilçesinde öğrencileri taşıyan bir okul servisi sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre Aralarında çok sayıda öğrencinin de olduğu 19 kişi yaralandı.

Olay Adana’nın Merkez Çukurova ilçesi Profesör Doktor Necmettin Erbakan Bulvarı’nda meydana geldi. Özel bir okulun öğrenci ve öğretmenlerini Taşıyan Osman Güngör yönetimindeki okul servisi sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı.

Kazada 19 kişi yaralandı

Refüje çarpan ve ardından devrilen okul servisinde sürücü Güngör ile birlikte 14 öğrenci ve 4 Öğretmen yaralandı. Kazayı fark eden vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Devrilen araçtan yaralıları daha önce vatandaşlar çıkardı ve ilk müdahalede bulundu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ise yaralıları çevrede bulunan çeşitli hastanelere kaldırdı. Kaza ile ilgili polis tarafından da inceleme başlatıldı.

Başa dön tuşu