ÇUKUROVA

Adana’da otomobil ve motosiklette tehlikeli yolculuk

Adana'da uygulama yapan polis ekipleri 1 kişinin bagaj kapısına oturarak yolculuk ettiğini 2 kişinin ise kucaklarında motosiklet taşıdığını belirledi. Trafikte kaydedilen görüntülerde başka bir kişinin ise arkasında çocuk olmasına rağmen motosikletin önemi kaldırdığı görüntülendi. Tehlikeli Yolculuk vatandaşlarda endişe yarattı.

Adana’da trafikte kayda geçen görüntüler akıllara durgunluk verdi. Bir kişi otomobilin bagaj kaputunda oturarak yolculuk ederken 2 kişi ise motosikletle kucaklarında motosiklet taşıdı. Yine Adana’da gelen başka bir görüntüde ise arkasında çocuk bulunan bir kişinin motosikletin önünü kaldırdığı görüldü. Trafikteki tehlikeli görüntüleri görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

TRAFİKTE TEHLİKELİ HAREKETLER

Adana’nın Çukurova ilçesinde vatandaşların cep telefonu ile kaydedilen görüntüler trafikte tehlike yarattı. Turgut Özal Bulvarı’nda kayda geçen görüntülerde bir kişi arkasında çocuk bulunmasına rağmen motosikletin önünü kaldırarak yola devam etti. Hem kendisinin hem çocuğun canını tehlikeye atmakla birlikte trafiği de tehlikeye sokan sürücü uzun süre boyunca yola bu şekilde devam etti. Görüntüleri kaydeden kişi ise motosikletli şahsa vurarak onu düşürmeye çalıştı.

MOTOSİKLET ÜSTÜNDE MOTOSİKLET TAŞIDILAR

Turgut Özal Bulvarı’nda kayda geçen başka bir görüntüde ise hareket halinde otomobilin bagaj kaputuna oturan şahıs trafikte herkesi tehlikeye attı. Adana’dan gelen başka bir görüntüde ise 2 kişinin motosiklet üstünde motosiklet taşıdığı görüldü. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışlarına aldırmayan sürücü ve arkadaşı yoluna devam etti.

Başa dön tuşu