SARIÇAM

Adana’da otomobil yarış yaparken çarptığı gencin bacağını koparan zanlı yakalandı

Adana'da otoyolda otomobil yarışı yaptığı sırada bir gence çarpan ve bacağının kopmasına sebep olan zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Tarsus Adana-Gaziantep otoyolunda 30 Ağustos 2022 günü gece sularında meydana gelen olayda otoyolda oluşan bir grup genç otomobilleri ile yarış yapmaya başladı. 35 yaşındaki Emrah Y. Yarısı kazandıktan sonra otomobiliyle hızlandı ve Emniyet şeridinde yarışı izleyen 25 yaşındaki Sedat Leventöz’e çarptı.

BACAĞI KOPTU

Emniyet şeridinde yarışları izleyen Sedat Leventöz’ün çarpma sonucunda sağ bacağı koptu. Kazayı gerçekleştiren ve bacağının kopmasına sebep olan otomobil sürücüsü ise olay yerinden hızla kaçarak Kayıplara karıştı.

YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Otoyolda bulunan diğer kişilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri bacağı kopan genci ambulansla Adana şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Leventöz yoğun bakımda tedavi altına alınırken Hayati tehlikesinin hala devam ettiği öğrenildi. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için Adana cinayet büro amirliği ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Şüphelinin Sarıçam ilçesinde bir arkadaşının Oto Yıkama dükkanında saklandığını belirleyen polis ekipleri düzenledikleri operasyonla şüpheliyi gözaltına aldı.

Başa dön tuşu