BÜYÜKŞEHİR

Adana’da otomobilde unutularak ölen 3 yaşındaki çocuğun cenazesi ailesine verildi

Adana'da, ailesi tarafından otomobilde uyurken bırakılan 3 yaşındaki Badr Alddın Malahafjı hayatını kaybetti. Çocuğun cenazesi yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.

Adana’nın Seyhan ilçesinde dün akşam meydana gelen olayda, Hatay’da yaşayan Suriyeli Sifeddin Malahafjı (34) ve Hıba Alherakı (28) 3 yaşındaki Çocukları Badr Alddın Malahafjı ile birlikte Akraba ziyareti için Yeşilyuva Mahallesi ne geldi.

AĞLADIĞI İÇİN YANINDA GÖTÜRDÜ

Kardeşinin işyerini ziyaret etmek için öğle saatlerinde evden çıkan Sifeddin Malahafjı, 3 yaşındaki oğlunun ağlamasına dayanamayarak onu da yanına alıp götürdü. Ancak Yeşilyuva Mahallesi’nde iş yerine geldikleri sırada çocuk arka koltukta uyuyakaldı. Baba bunun üzerine camları da açık bırakarak oğlunu araçta bıraktı ve kardeşinin iş yerini ziyarete gitti. Yaklaşık 1 saat sonra araca geri dönen Baba çocuğun hareketsiz şekilde yaptığını fark etti.

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

Baba hemen durumu sağlık ekiplerine sevk etti ve kısa sürede olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ulaştı. Küçük çocuk olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Meydan çocuk sağlığı ve hastalıkları ek hizmet binasına götürüldü. Ancak burada yapılan bütün müdahalelere rağmen küçük çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastanedeki işlemlerin ardından küçük çocuğun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

CENAZE AİLEYE TESLİM EDİLDİ

Adli tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından küçük çocuğun cenazesi bugün ailesine teslim edildi. 3 yaşındaki oğlunun cansız bedenini Teslim alan baba ise gözyaşlarına boğuldu. Küçük çocuğun Cenazesi bugün Hatay Reyhanlı’da toprağa verilecek.

Başa dön tuşu