BÜYÜKŞEHİR

Adana’da şiddetli sağanak nedeniyle heyelan meydana geldi

Adana’nın Aladağ ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sebebiyle heyelan meydana geldi. Heyelan sonrasında 5 mahallede ulaşım aksadı.

Adana’nın Aladağ ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış heyelana yol açtı. Heyelan nedeniyle 5 mahalleye ulaşım aksadı.

5 Mahalleye ulaşım aksadı

Adana’nın Aladağ ilçesinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle heyelan meydana geldi. Heyelan sonrasında ilçeye bağlı olan arahan, Kışlak, Gökçeköy, Köprücük ve Kızıldam Mahallesi’nin yolları kapandı, ulaşımda aksamalar yaşandı. Kapanan köy yollarının yeniden yolu ulaşıma açılması için Aladağ Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çalışma yapılıyor heyelan sonrası açıklama yapan Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, “Yağışlar sonrasında Aladağ ilçesine bağlı Karahan, Kışlak, Gökçeköy, Köprücük, Kızıldam Mahalleleri’nde heyelanlar meydana gelmiş ve söz konusu yollar ulaşıma kapanmıştır. Ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde sorumluluk alanımızdaki yollarda oluşan tüm olumsuzluklar giderilmeye ve ulaşım yeniden sağlanması için çalışmalarımız hızlı şekilde devam ediyor” dedi.

Başa dön tuşu