ÇUKUROVA

Adana’da sıradan bir olay! Kuzeninin aç kalmasına dayanamadı bakın ne yaptı

Adana'da drone pilotu olan bir kişi ailece yaptıkları kebabı Evde olmayan kuzeni yemediği için dayanamadı. Drone pilotu, kuzeninin iki buçuk kilometre uzaklıktaki iş yerine dronla kebap gönderdi.

Adana’da drone pilotu olan bir kişi ailesi ile birlikte yaptıkları kebabı yiyemeyen kuzeninin haline dayanamayınca dronla iki buçuk kilometre uzağa kebap gönderdi.

KEBABI ALMAYA ÇALIŞIRKEN YERE DÜŞTÜ

Olay Adana’da meydana geldi. Drone pilotu ailecek yaptıkları kebabı iş yerinde olduğu için yiyemeyen kuzeninin haline üzüldü. Kuzeni aç kalınca 2,5 kilometre uzağa dron ile kebap gönderdi. İş yerine gelen kebabı almak isteyen kişi dronun kendisine çarpacağını düşünerek korkup yere düşünce ise ortaya renkli görüntüler çıktı.

SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Drone pilotu kuzeni aç kalınca dayanamayarak drone ile kebap gönderdi. Kuzeninin iş yerine ulaşınca da drone’un irtifasını düşürdü. Ancak bu sırada drone’un bağlantısı koptu ve otomatik inişe geçti. Kendisine gönderilen kebap dürümü almaya çalışan kuzen ise drone fazla alçaldığı için kendisine çarpacağını düşünerek yere düştü. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı o anlar sosyal medyada paylaşıldı. Kuzenine drone ile kebap gönderen Mehmet Altuntaş, ailece kebap yaptıklarını ancak kuzeninin gelemediği için üzüldüğünü söyledi. Bir Adanalı olarak kuzenine o kebabı yedirmek İstediğini söyleyen Altuntaş, elindeki dronla kebabı kuzenine yolladığını ve ana olsun diye video çektiklerini söyledi. Kuzenlerin renkli görüntüleri sosyal medyada Gündem oldu.

Başa dön tuşu