BÜYÜKŞEHİR

Adana’da 28 milyon lira vurgun yapan tefecilik çetesine operasyon: 21 kişi gözaltına alındı

Adana’da 28 milyon TL’ye varan vurgun yağan tefecilik çetesine operasyon düzenlendi. Şebekenin 105 kişiye fazla para verdiği ve haksız kazanç elde ettiği öne sürüldü.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte tefecilik yaptığı iddia edilen çeteye yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda 105 farklı kişiye faizle para verdikleri ve 28 milyon lira haksız kazanç elde ettikleri belirlenen tefeci şebekesi tespit edildi. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından şebeke üyesi olduğu iddia edilen 21 kişi için gözaltı kararı çıkarıldı.

ŞAFAK OPERASYONU DÜZENLENDİ

Adana İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla Şube Müdürlüğü ve Mali Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 21 kişinin yakalanması için belirlenen adreslere Şafak Vakti Eş Zamanlı Operasyon gerçekleştirildi. Şüpheliler operasyon kapsamında gözaltına alınırken adli tıp biriminde sağlık kontrollerinden geçirildi. Yakalanan şüphelilerin sağlık kontrolü sonrasında sorgulanmak üzere emniyete götürüldükleri öğrenildi.

Başa dön tuşu