SARIÇAM

Adana’da tarlada silahla vurulan kişi hastaneye kaldırıldı

Adana’da bir kişi tarlada silahla açılan ateş sonucunda vuruldu. Silahla vurularak yaralanan şahıs 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Adana’nın merkez Sarıçam ilçesinde tarlada silahla ateş açılması sonucu yaralanan kişi 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Tarlada ateş açıldı

Adana’nın Merkez Sarıçam İlçesi Karakeçi Mahallesi’nde meydana gelen olayda Ali A. isimli kişi henüz kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce açılan ateş sonucunda vuruldu. Kasığından yaralanan Ali A, Devriye görevi yapan polis aracının siren lambasını fark ederek yaklaşık 100 metre sürüldükten sonra yola çıkıp yardım istedi. Polis ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise tarla ve yol kenarında incelemelerde bulundu. Olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Başa dön tuşu