ÇUKUROVA

Adana’da trafikte tartıştığı sürücüye pompalı tüfekle ateş açan kişi yakalandı

Adana’da trafikte tartıştığı sürücüye pompalı tüfekle ateş açan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olaya karışan iki kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

Adana’nın Çukurova ilçesine bağlı belediye Mahallesi’nde yaşanan olayda yol verme nedeniyle trafikte tartışma çıktı. 22 yaşındaki Bilal can E., 22 yaşındaki Enes Ş ve 17 yaşındaki M..E.E Tartıştıkları cip sürücüsü İle kavga etmeye başlarken tartışma büyüdü. Bu sırada Bilal can E aracın bagaj kapağını açarak ruhsatsız pompalı tüfeği çıkardı. Daha sonra da tartıştıkları şahsın aracına ateş açtı. Üç kişi kavga ettikleri şüpheli de uzun süre araçla takip etti.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması sonrasında Adana emniyet müdürlüğü asayiş Şube müdürlüğü gasp büro amirliği ekipleri harekete geçti. Ekipler güvenlik kamerası kayıtlarını izlerken olayı gerçekleştiren kişiler tespit edildi. Şüphelilerin kaçış güzergahı da kamera kayıtları üzerinden belirlendi. Olayda yaklaşık 1 saat sonra polis ekipleri tarafından üç şüpheli Çukurova ilçesine bağlı yurt mahallesi ara sokaklarında araç içerisinde saklanırken yakalandı. Aynı zamanda şüphelilerle birlikte olayda kullanılan ruhsatsız pompalı tüfekle ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü.

Başa dön tuşu