BÜYÜKŞEHİR

Adana’da ucuz halı kampanyası sebebiyle iddiam yaşanan mağaza ruhsatsız çıktı

Adana'nın Kozan ilçesinde bir mağazada ucuz halı satışı başlamıştı. Yüzde yetmiş indirimli halı ve yorgan satışı olduğunu duyan vatandaşlar mağazaya Akın ederken izdiham çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken mağazanın ruhsatsız olduğu tespit edildi. Zabıta ve polis ekipleri ruhsatsız mağazaya mühür vururken vatandaşların dağılması için anons yapıldı.

Adana’nın Kozan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Şıh Efendi Bulvarı’nda yeni açılışı yapılan bir mağazada indirimli ürün satışı olacağını duyan vatandaşlar adeta akın etti. Ucuz halı satışı nedeniyle mağaza önünde izdiham yaşanırken kavga çıkması üzerine durum polis ve zabıta ekiplerine haber verildi.

RUHSATSIZ MAĞAZAYA NEDİR VURULDU

Ucuz halı satışı yapan mağaza Yalçın eden vatandaşlar kucaklarına aldıkları halı ve yorganları almaya çalışırken olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri iş yerinin ruhsatsız olduğunu belirledi ve kapattı. Bu sırada çıkan izdihamda mağazanın içini boşaltmaya çalışan polis ve zabıta ekipleri dışarıdaki vatandaşları da anons yaparak uzaklaştırmaya çalıştı. Ancak tüm müdahalelere rağmen vatandaşlar mağazadan halı ve yorgan almak isteyince takviye ekipler sevk edildi.

GÜÇLÜKLE İKNA EDİLDİLER

Kozan ilçesindeki bir mağazanın kapısına depoyu su basması sebebiyle bütün ilimlerde yüzde yetmiş indirim olacağı afişi asılınca vatandaşlar izdiham yarattı. Mağazanın ruhsatsız olması üzerine ekipler dükkanı mühürlerken dışarıda bulunan vatandaşlara ikna etmek de bir hayli güçlük çekti.

Başa dön tuşu