SEYHAN

Adana’da uyuşturucu operasyonu: 12 kişi gözaltına alındı

Adana'da polis ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak düzenledikleri operasyonda 12 şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele şubesi ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan araştırmalar sonucu uyuşturucu madde sattıkları ve temin ettikleri belirlenen 12 kişinin kimliği tespit edildi. Ekipler, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun uyuşturucu operasyonunun gündüz yapılması yönündeki talimatına uyarak belirlenen 17 adrese operasyon düzenledi.

12 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Adana’nın Seyhan ilçesi Şakir Paşa Mahallesi’ndeki bir eve narkotik şube ve Terörle Mücadele şubesi ekipleri ortaklaşa operasyon düzenledi. İkamette yapılan aramalarda yeşil reçete ile satışı yapılan ve uyuşturucu etkili haplar olduğu belirlenen haplar ile birlikte ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Aynı zamanda uyuşturucu operasyonu kapsamında 5,67 gram esrar 1,19 kök hintkeneviri, 75 uyuşturucu etkili hap, 3, 73 gram sentetik uyuşturucu, ruhsatsız 2 tabanca, 51 mermi ve hassas terazi bulundu. Operasyon kapsamında 12 zanlı da polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlılar yakalandıktan sonra emniyette sorguya alınırken işlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

Başa dön tuşu