SEYHAN

Adana’da yatalak annesini öldüren kişiden kan donduran ifade

Adana'da 80 yaşındaki Alzheimer hastası Neriman Güngör, geçtiğimiz günlerde evinde ölü bulunmuştu. Yatağa bağımlı olan annesini öldüren ve ardından bileklerini keserek intihara kalkışan 58 yaşındaki oğlu Şeref Güngör'ün ifadesi ortaya çıktı. Tedavisinin ardından gözaltına alınan Şeref Güngör, yatalak annesini huzura erdirdiğini söyledi.

Adana’da 13 Ağustos günü meydana gelen olayda Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi’ndeki 3 katlı bir binanın zemin katında birlikte yaşayan anne oğulu ziyaret etmek isteyen komşu kapıyı çaldı. Eve gelen komşu kapının açılmaması üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Eve Gelen Polis ve sağlık ekipleri içeriye girdiklerinde 80 yaşında ve yatağa bağımlı olan Neriman Güngör’ü yatağında hareketsiz olarak yatarken bulurken oğlu Şeref Güngör’ü ise banyoda bilekleri kesilmiş halde buldu.

ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ İNTİHARA KALKIŞTI

Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Neriman Güngör’ün Hayatını kaybettiğini belirlerken ağır yaralı olan oğlu ise ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şeref Güngör tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alınırken Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından alınan ifadesinde Alzheimer hastası annesini yastıkla boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

ÇOK ACI ÇEKİYORDU HUZURA ERDİRDİM

Şeref Güngör Cinayet Büro Amirliği ekiplerine verdiği ifadede “Eşim ve çocuklarım rahatsız olunca annemi başka bir eve götürüp, bakmaya başladım. Annem sürekli, ‘Ben ölmek istiyorum. Yaşadıklarımın sebebi sensin’ diyordu. Olaydan birkaç gün önce de ‘Eşini ve çocuklarını yaylaya gönderdin. Annem ‘sen eşini ve çocuklarını yaylaya gönderdin, biz burada yaşıyoruz’ dedi. Eşi ve çocukları gittikten sonra iyice bunalıma girdiğini belirten Şeref Güngör, “Ben de, ‘Sen kimseyi sevmiyorsun. Ben de kimseyi sevmiyorum’ dedim. Annem dayanılmaz çileler çekiyordu. Onu huzura erdirdim” dedi.

Başa dön tuşu