MEDYA

Adanalı Alev bu defa şarkıcı Fatih Bulut’u bombaladı

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına katılan ve dolandırıldığını iddia eden Adanalı Alev suçlamalarını sürdürüyor. Adanalı Alev bu defa menajerini değil şarkıcı Fatih Bulut’u bombaladı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına katılan şarkıcı olmak hayali ile yola çıktığını ve dolandırıcılığını söyleyen Adanalı Alev bomba gibi açıklamalarına devam ediyor. Şarkıcı olmak isterken bir menajerle çalış tanıştığını ve parasını kaptırdığını söyleyen Adanalı Alev bu defa Uykular Haram Oldu şarkısı ile tanınan şarkıcı Fatih Bulut’u bombaladı.

Uygunsuz teklifte bulunduğunu iddia etti

Adanalı Alev Karagömlek, Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına katılarak Menajer Eyüp tarafından dolandırıldığını öne sürmüştü. Bugün de iddialarına devam eden Adanalı Alev bu defa şarkıcı Fatih Bulut ile ilgili bomba gibi bir iddiayı gündeme getirdi. Uykular Haram Oldu şarkısı ile Türkiye’nin tanıdığı Fatih Bulut’un kendisine uygunsuz teklifte bulunduğunu iddia eden Adanalı Alev Bu sebeple korktuğunu ve günlerdir kendisine mesaj attığını söyledi.

Samsunlu Gülnaz ile yüzleşti

Dolandırıldığı yönündeki iddialara bugün de devam eden Adanalı Alev canlı yayında Samsunlu Gülnaz ile yüzleşti. Adanalı Alev ve Menajer Eyüp’ün sevgili olduğu iddia edilirken Samsunlu Gülnaz bu konudaki iddiaları doğruladı. Ancak kendisi ile ilgili iddiaların yalan olduğunu söyleyen Adanalı Alev, menejer Eyüp’ün parasını geri ödemesini istedi. Diğer yandan Adana’da Alev ile ilgili yeni ihbarlarda geldi. Pavyonda çalıştığı yönünde iddiaların yalan olduğunu söyleyen Alev bunların kendisini karalama kampanyası olduğunu öne sürdü.

Başa dön tuşu