MEDYA

Adanalı Alev şarkıcı olma hayali kurarken binlerce lirasını kaybetti soluğu Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de aldı

Adana’da yaşayan Alev ünlü olma hayali kurarken Tüm parasını kaybedince Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına konuk oldu.

Adana’da yaşadığını söyleyen Alev isimli bir kadın Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına başvuru yaparak Eyüp tarafından dolandırıldığını iddia etti. Şarkıcı olma hayali kurduğunu ve bu sırada menajer olduğunu söyleyen Eyüp isimli kişiye binlerce lirasını kaptırdığını iddia eden Alev Hanım, parasını geri almak istiyor.

Ünlü olma hayali ile yola çıktı

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme isimli programın bugünkü bölümüne katılan Adanalı Alev isimli kadın ünlü olma hayali ile çıktığı yolda dolandırılma hikayesini anlattı. Alev Karagömlek, sesinin çok güzel olduğunu söyleyen arkadaşlarının da tavsiyesi ile şarkı çıkarmaya karar verdi. Bu yolda da Menajer Eyüp isimli bir kişi ile tanıştı. Şarkıcı olma hayali kuran ve stüdyoya girmek isteyen Alev kendisinden para talebinde bulunan menajere binlerce lira ödeme yaptı.

Şarkıcı olmak isterken hayatı karardı

Şarkıcı olmak için çıktığı yolda bir süre sonra paralarını kaybettiğini fark eden Alev menajer Eyüp’e ulaşamayınca soluğu Didem Yılmaz’la asla vazgeçme programında aldı. Show TV ekranlarında yayınlanan programa katılan kadının daha önceki Çalışma hayatı ile ilgili de çok iddialar gündeme geldi. Son olarak otobüs şoförü olarak çalışan kadının kaza yaptığı ve suçlamaları kabul etmediği iddia edildi. Bunun yanında Alev ve Menajer Eyüp’ün sevgili olduğu yönünde ihbarlarda geldi.

Adanalı Alev menajer Eyüp ile sevgili mi?

Dolandırıcılıkla suçladığı menajer Eyüp ile sevgili olduğunu iddia eden Adanalı Alev bu konudaki suçlamalara da yanıt verdi. Aralarında böyle bir şey olmadığını söyleyen Alev Hanım sevgili olmadıklarını sadece yalnız bir kadın gibi görünmemek için böyle bir oyun oynadığını iddia etti. Kendisini dolandırdığını iddia eden ettiği menajerin peşine düşen Alev Hanım parasını geri istiyor.

Başa dön tuşu