BÜYÜKŞEHİR

Adanalı avcılar Tuzla’da buluşuyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Avcılık Atıcılık ve Spor Kulübü’nün organize ettiği ‘Avcı Bayramı Trap Atış ve Tek Kurşun Atış Yarışması’na da sponsorluk desteği verdi. Karataş Tuzla İzci Kampı’nda 7 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek etkinlikte dereceye giren avcılar, kupa ve madalyalarının yanı sıra tüfekler, fişekler, yelekler ve tişörtlerle ödüllendirilecek. 

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Avcı Bayramı Trap Atış ve Tek Kurşun Atış Yarışması, 8 kategoride yapılacak. Amatör Trap Atış, Amatör Tek Kurşun, Veteranlar Tek Kurşun Atış, Bayanlar Trap Atış, Profesyonel Trap Atış, Profesyonel Tek Kurşun Atış, Veteranlar Kurşun Atış ve Bayanlar Kurşun Atış yarışmaları avcılık sporuna gönül verenlere büyük heyecan yaşatacak. 

Avcı Bayramı Trap Atış ve Tek Kurşun Atış Yarışması’nın ana sponsorluğunu üstlenen Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı da avcıların attığını vurması için ihtiyaç duyulan altyapı ve lojistik hizmetlerini karşılayacak. Çukurova Avcılık Atıcılık ve Spor Kulübü üyeleri  ile misafir avcılara açık olan yarışmalarda dereceye girenlere kupa ve madalyalarının yanı sıra çeşitli marka ve modelde av tüfekleri, fişekler, yelekler ile tişörtler hediye edilecek.  Çukurova Avcılık Atıcılık ve Spor Kulübü Başkanı Ali Servet, etkinliğe sağladığı destekten dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye şükranlarını sunup, tüm Adanalı hemşehrilerini Avcı Bayramı’na davet etti.

Başa dön tuşu