SPOR

Adanalı spor spikeri Emre Gönlüşen’in hayatı belgesel olacak

Kanser sebebiyle geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Adanalı spor spikeri Emre Gönlüşen'in hayatı belgesel oluyor. Seyhan Belediyesi devreye girdi. Daha önce de Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ın teklifi ile adı Demetevler Mahallesi'ndeki spor kompleksine verilen spor spikerinin hayatını anlatan belgeselde Adana ve İstanbul spor dünyanın tanınmış isimleri de yer alıyor.

Spor spikeri Emre Gönlüşen, yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybetmiş ve tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Daha önce Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın teklifi ile adı Demetevler Mahallesi’ndeki spor kompleksine verilen Gönlüşen’in hayatı da belgesel oluyor. Adana ve İstanbul spor medyasının ünlü isimler Emre Gönlüşen’in hayatını bu belgeselde anlattı. Gençlere örnek olması için hazırlanan belgeselin Ekim ayında yayınlanacağı öğrenildi.

TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI

Seyhan Belediyesi tarafından hazırlanan Emre Gönlüşen’in hayatı belgeselinin tanıtım fragmanı da hazır. Bugünden itibaren tanıtım filmi belediyenin sosyal medya hesaplarından izlenebilecek. Belgeselde Gönlüşen’in hayatı anlatılırken spor spikerliğine nasıl başladığı, mesleki disiplini, gençlere örnek olacak çalışma azmi de aktarıldı. Belgeselin İstanbul ve Adana’da yapılan çekimleri de tamamlandı.

SPOR DÜNYASININ USTA İSİMLERİ EMRE GÖNLÜŞEN’İ ANLATTI

Emre Gönüşen’in hayatını konu alan belgeselde eşi Nilüfer Gönlüşen ve kardeşi Tolga Gönlüşen de yer alıyor. Ayrıca spor dünyasının ünlü isimleri futbolcularından Metin Tekin, Güntekin Onay, Göktuğ Sevinçli, Okay Karacan, Gökhan Abdik, Seyhan Şaşko, Emek Ege, Nebil Evren, İlhan Uzundurukan, Ali Ece, Sinem Büyüka, Murat Yenersoy, Murat Caner, Özkan Öztürk, Serkan Şenyürek, Ergun Kara gibi isimler de röportajları ile belgeselde yer alacak. Çekimleri tamamlanan belgesel Ekim ayında yayınlanacak.

Başa dön tuşu