SİYASET

Adanalılar, haksızlığa geçit vermez

TAKIMLARIMIZ HAK GASPINA UĞRATILAMAZ!
Geçen sezon Alanyaspor ve özellikle 25. haftada deplasmanda oynanan Elazığspor karşılaşmasındaki bariz hatalarıyla Demirspor camiasını ve Adanalıları büyük üzüntüye sevkeden hakemin değiştirilmesi gerektiğini kaydeden Tümer, “Tüm zorluklara karşın canla başla mücadele eden Adana takımlarının hak gaspına uğratılmasına izin vermeyeceğiz” dedi. 

 

 

ELEŞTİRİLMİŞTİ!
Karabaş’ın geçen yıl haksız penaltı, sudan sebeple oyuncuya kırmızı kart, teknik direktörün tribüne gönderilmesi, futbolcu azarlama gibi nedenlerle Demirspor’u adeta hedef aldığını belirten Tümer, söz konusu maçlardan sonra Türkiye’deki tüm yorumcuların da hakemin yanlı tutumunu eleştirdiğini hatırlattı. 

 

 

TFF’Yİ GÖREVE ÇAĞIRDI
Köklü bir geçmişe sahip olan Adana takımlarının kimseden bir ayrıcalık beklemediğini ancak haksız tutum ve davranışları da içine sindiremeyeceğini dile getiren Tümer, Türkiye Futbol Federasyonu’nu göreve çağırdı. Hakkı, hukuku, adaleti savunan 2 milyon 500 bin nüfuslu Adana’nın Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri olduğunu ve bu kentte haksızlığa geçit verilemeyeceğini kaydeden Tümer, geçen sezonun 25. Haftasından bu yana Adana Demirspor karşılaşmalarında görev almayan Onur Karabaş yerine başka bir hakemin görev alması gerektiğini sözlerine ekledi.

Başa dön tuşu