SPOR

Ahmet Çakar Murat Sancak’la kapıştı canlı yayın bir anda karıştı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında yorumcu olarak yer alan eski hakem Ahmet Çakar, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile canlı yayında kavga etti. Ahmet Çakar’ın Belhanda ile ilgili sözlerine çok sinirlenen Murat Sancak, canlı yayına bağlanarak demediğini bırakmadı. Murat Sancak ile Ahmet Çakar’ın canlı yayındaki kavgası sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Beyaz Futbol programının canlı yayınına eski hakem Ahmet Çakar ile Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın kavgası damga vurdu. Canlı yayında birbirine giren Çakar ve Sancak’ın Belhanda konusu yüzünden başlayan kavgası sosyal medyanın da en çok konuşulan konusu oldu. Murat Sancak, Çakar’a ‘Yaşından başından utan’ dedi. İşte Ahmet Çakar ile Murat Sancak arasındaki kavganın tüm detayları…

CANLI YAYINDA ŞOK EDEN KAVGA

Beyaz Futbol programının yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar, Belhanda’nın 2013 yılında Montpellier forması giydiği dönemde kullandığı penaltı atışını tekrar gündeme getirdi ve bu penaltı atışı üzerinden futbolcuya yüklenmeye başladı. Şimdilerde Adana Demirspor forması giyen Belhanda’ya kulüp başkanı Murat Sancak sahip çıktı. Programın canlı yayınına bağlanan Sancak, Çakar’a sert sözlerle yüklendi.

‘YAŞINDAN BAŞINDAN UTAN’

Canlı yayına bağlanan ve sinirli olduğu anlaşılan Murat Sancak, Ahmet Çakar’a ‘Hocam Allah aşkına maçtan önce ortalığı germenin bir anlamı yok. Maç oynanır biter, ondan sonra eleştirini yaparsın. Hocam kusura bakma ben size yakıştıramadım bu akşam. Ortalığı karıştırıyorsunuz şu anda hocam. Adana Demirspor’a da zarar veriyorsunuz, futbol camiasına da zarar veriyorsunuz.’ dedi. Siniri sesinden okunan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, ‘Bu sizin yaptığınız ortalığı karıştırmaktır. Yakıştırmıyorum size hocam. Yaşın benden büyük ama size yakıştırmıyorum hocam. Maçtan önce bu görüntüyü buraya koymak art niyetliliktir. Yaşından başından utan ayıptır ya.’ ifadelerine yer verdi.

Başa dön tuşu