SİYASET

AİLE VE ÇOCUK SOSYAL MERKEZİ AÇILDI

‘TUFANBEYLİ ŞANSLI’

Merkezin açılışında konuşan AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Tufanbeyli’nin şanslı olduğunu belirterek “Tufanbeyli’nin her ihtiyacına çok duyarlı ve hassasiyetle yaklaşan belediye başkanı ve kaymakamı var. Bundan dolayı çok şanslı. Bugün burada açılışını yapacak olduğumuz, sosyal manada çok anlam ifade edecek tesisimizde, ben AK Parti İl Başkanı olarak belediye başkanıma Tufanbeyliler adına teşekkür ediyorum” dedi.      

 

‘HAYALİMDİ’

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü de “Bugün burada mütevazi bir açılış yapıyoruz. Burası daha önce çamur ve tozdan geçilmiyordu. Her zaman aklımdaydı. Belediye başkanı olmadan önce de aklımdaydı. İhtiyaç da vardı. Özellikle dışarıdan gelen köylü vatandaşlarımızın oturacakları ve diğer ihtiyaçlarını giderecekleri yer konusunda mağdur oluyorlardı. Bu ihtiyacı gördük. Ve vatandaşlarımıza böyle bir sosyal mekan sunmaya çalıştık.

 

Bizden her zaman desteklerini esirgemeyen İl Başkanımız Sayın Fikret Yeni’ye de huzurlarınızda teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.   

Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu da belediyeciliğin sadece alt yapı hizmetleri sunmak olmadığını, aynı zamanda insanların sosyal ihtiyaçlarını kişisel ihtiyaçlarını giderecek mekanları hazırlamak olduğunu belirterek “Bu konuda gayretler sarf eden belediye başkanımıza hepinizin huzurunda ilçemiz adına ben teşekkür ediyorum. Kendisi her zaman eğitim sosyal ve kültürel alanda bizi hiç bir zaman yalnız bırakmıyor” diye konuştu. 

Başa dön tuşu