VALİLİK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Adana’yı ziyaret etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Adana'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Adana Valiliği tarafından açılan üreten kadın Kooperatifleri Birliği ve Yedipınar Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezine de giden Bakan Yanık vatandaşlarla sohbet etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, AK Parti milletvekili Abdullah Doğru ve İl Başkanı Mehmet Ay ile birlikte Adana Valisi Süleyman Elban’ı ziyaret etti. Bakan Yanık aynı zamanda Adana Kadın Kooperatifleri Birliği ve Yedipınar Gündüz Bakım, Rehabilitasyon Ve Aile Danışma Merkezi’ne de ziyaret gerçekleştirdi.

VALİLİK ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

Aile ve sosyal hizmetler Bakanı Derya Yanık, Adana Valiliğine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Valilik şeref defterini imzaladı. Bakan yanık beraberindeki heyetle birlikte Vali Elban ile basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi.

ADANA ÜRETEN KADIN KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ ZİYARET ETTİ

Valilik ziyaretinin ardından Adana ÜRETEN KADIN Kooperatifleri Birliği’ni de ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık burada da birlik başkanı Zeynep Kırılmış’tan çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Kadınların el emeği ürünlerini de inceleyen aile bakanı, kooperatifte çalışmaya devam eden Kadınlarla da uzun uzun sohbet etti. Bakan Yanık’ın Adana’da son durağı ise Yedipınar Gündüz Bakım, Rehabilitasyon ve aile danışma merkezi oldu.

Başa dön tuşu