GENEL

AK Parti paylaştı: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çarşamba günü ne açıklayacak?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Çarşamba gününü işaret ederek çok önemli açıklamalara yer verdi. Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı grup konuşmasına dikkat çeken Çelik, ‘Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz.’ dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da dün akşam sosyal medya hesabından bir video paylaşmış ve başörtü konusuna dikkat çekmişti.

Kılıçdaroğlu’nun ‘Kadınların giyimini kuşamını siyasetin tekelinden çıkarıyoruz. Kanun teklifimizi TBMM’ye sunacağız’ açıklaması çok konuşulmuştu. Bu açıklamanın ardından bugün AK Parti cephesinden bir açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ‘Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz’ diyerek herkesi meraklandırdı. Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı konuşmanın tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacağını söyledi.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ’NDEN MERAKLANDIRAN PAYLAŞIM

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla merak uyandırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çarşamba günü yapacağı grup toplantısını işaret eden Çelik, ‘Hak ve özgürlük mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır. Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır.’ dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE AÇIKLAYACAK?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in yaptığı bu paylaşım herkesi meraklandırdı. Çelik’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündem olurken ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak?’ sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Şimdi gözler 5 Ekim 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilecek AK Parti grıp toplantısına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında konuşacak.

Başa dön tuşu