GENEL

Akaryakıta çifte zam geldi

Akaryakıt fiyatlarında inişli çıkışlı süreç devam ediyor. Araç sahipleri zam ve indirim haberlerini yakından takip ederken büyük bir indirim haberi bekleyen milyonlarca araç sahibi hayal kırıklığı yaşadı. Brent petrolde yaşanan yükseliş sebebiyle araç sahiplerinin beklediği indirim haberi yerini zamma bıraktı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere akaryakıta çifte zam geldi.

Brent petroldeki yükseliş sebebiyle akaryakıta çifte zam geldi. Araç sahiplerinin moralini bozan zam haberinin ardından motorin ve benzin fiyatlarının güncel hali araştırılmaya başlandı. Peki, motorin fiyatı ne kadar? Benzin ne kadar? Motorin ve benzinin litre fiyatı kaç TL? Motorin ve benzine zam mı geldi? İşte tüm detaylar…

İNDİRİM BEKLERKEN ZAM GELDİ

Milyonlarca araç sahibinin beklediği büyük indirim yerini çifte zamma bıraktı. Brent petrolde yaşanan yükseliş nedeniyle akaryakıta çifte zam geldi. Eylül ayının son haftasında 80 dolar seviyesine kadar gerileyen brent petrolün ardından araç sahiplerinde büyük bir indirim beklentisi oluştu. Fakat petrol fiyatları tekrar yükselişe geçti ve brent petrol yeniden 90 doların üzerine çıktı. Bu yükselişin ardından akaryakıta bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere çifte zam geldi.

MOTORİN VE BENZİN FİYATLARINA ZAM

Akaryakıta gelen çifte zammın ardından bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresi 1 lir 10 kuruş, benzinin litresi ise 62 kuruş yükseldi. Gelen zam sonrasında benzinin bazı şehirlerde 20 lira seviyesine, motorinin ise 24 liranın üzerine çıktığı aktarıldı.

GÜNCEL MOTORİN VE BENZİN FİYATLARI

Zammın ardından güncel pompa fiyatları araştırılıyor. Motorinin litresi İstanbul’da 24 lira 22 kuruşa, Ankara’da 24 lira 34 kuruşa, İzmir’de ise 24 lira 36 kuruşa yükseldi. Benzinin litresi İstanbul’da 19 lira 86 kuruşa, Ankara’da 20 lira 1 kuruşa ve İzmir’de 19 lira 99 kuruşa çıktı.

Başa dön tuşu