SEYHAN

Akay üniversite hazırlık seti dağıttı

“Fikri hür, vicdanı hür” nesiller yetiştirilmesine katkı için eğitim ve öğretime destek veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Belediyenin ücretsiz olarak gerçekleştirdiği kurslara katılan 600 öğrenciye hazırlık seti dağıttı

BAŞKAN AKAY “EN BÜYÜK SAVAŞ CAHİLLİKLE SAVAŞTIR”

Bakımyurdu Caddesindeki ek binada kursiyerleri ziyaret eden Başkan Akay YKS’ye hazırlanan öğrencilere “eşit ağırlık” ve “sayısal”dan oluşan hazırlık seti dağıttı. Bilgili, çağdaş ve aydın nesiller yetiştirilmesine katkı vermeyi sürdüreceklerini belirten Başkan Akay, ülkenin okumuş ve kendisini geliştirmiş gençliğe ihtiyacının olduğunu kaydetti. Öğrencilere hedeflerini yüksek tutmaları çağrısında bulunan Başkan Akay, “En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır” dedi. Başkan Akay öğrencilerin fotoğraf çektirme taleplerini de kırmadı.

SEYHAN BELEDİYESİNDE LGS VE YKS KURSLARI

Seyhan Belediyesi tarafından Lise ve Üniversiteye hazırlık aşamasındaki öğrencilere ücretsiz kurs veriliyor. Yaklaşık 20 eğitimcinin görev aldığı kurslara katılan LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere, hazırlık kitapları, testler ve deneme sınavlar ücretsiz olarak temin ediliyor.

Başa dön tuşu