GENEL

İş Bankası Para İhtiyacı Olan Kişilere Anında 5000 TL Veriyor! Birçok Ayrıcalıktan Faydalanın

Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların imkanlarından yakalamak için sorgulama yaparken İş Bankası fırsatları sunuyor. İş Bankası açıklama yaparak banla müşterilerine imkanlar yarattıklarını ifade etti. Banka tarafından açıklanan kampanyada müşteri olan kişilere 5.000 TL’ye kadar faizsiz masrafsız avans alabileceğini belirtti.

İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan vatandaşlar birçok ayrıcalıktan faydalanma imkânı buluyor. İşCep’ten İş Bankalı olan müşteriler kazanmaya devam ediyor. 5.000 TL’ye kadar faizsiz taksitli nakit avans ve daha birçok ayrıcalık ile İş Bankalı olmanın en hızlı ve en dijital yolunu İşCep’te buluyorlar.

İş Bankası Para İhtiyacı Olan Kişilere Anında 5.000 TL Veriyor!

İş Bankası para ihtiyacı olan vatandaşlara anında 5.000 TL verme imkânı sağlıyor. İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği ile İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler faydalanabilecek. Her müşteri kampanyadan sadece bir defa faydalanabilecek. Kampanya kapsamında; faizsiz TNA 5 ay vade ile sınırlıdır. Beş aydan farklı vadelerde ve 5.000 TL üzeri miktarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.

Kampanya kapsamı İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan müşteriler için geçerlidir. Kampanyadan faydalanmak için, kullanılacak taksitli nakit avans tutarı 300 TL ile 5.000 TL arasında gerçekleşecektir. Kampanya doğrultusuna; kampanya tanımlamaları her müşteri için kredi kartı başvuruları onaylarını takip eden yedi gün içinde yapılacak ve kampanyadan faydalanma süresi bir sene olacaktır. Kampanya kapsamında dahil olan kartlara baktığımız zaman: İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları, (Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariçtir).

Birçok Ayrıcalıktan Faydalanın!

Nakit para ihtiyacının yanında İş Bankası müşterilerine birçok ayrıcalık da sunuyor. Müşteriler giyim, aksesuar, market, akaryakıt ve e- ticaret alışverişlerinde %10 indirim imkânı yakalıyor. 31.08.2022 tarihine kadar İşCep’te bulunan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulamasından ilk defa İş Bankası müşterisi olup İş Bankası kredi kartına başvuran müşteriler 2022 senesinde %10 indirim kazanarak ayrıcalıklardan faydalanabilecek.

Müşteriler kredi kartı ile giyim, aksesuar, market, akaryakıt ve seçili e- ticaret kategorilerinde faaliyet gösteren işyerlerinden 31.12.2022 tarihine kadar gerçekleştirecekleri tek seferde yapacakları en az 100 TL’ lik her alışverişe %10, toplamda 3.000 TL’ye varan indirimler kazanacak. Kampanyaya İş Bankası Bireysel Maximum, Maximiles, Maximiles Black, Priva Black, Priva, Maximum Gençlik özellikli kredi kartları dahildir.

Kampanya 6 Temmuz- 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulamasından İş Bankası müşterisi olan müşteriler faydalanabilecek. Ayrıca kampanya tarihleri arasında müşteri olarak 31.12.2022 tarihine kadar kredi kartını teslim alan müşteriler 31.12.2022  tarihine kadar %10 indirimden faydalanabilecek. MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişler ve Maximum Fırsat kapsamında yapılan işlemler kampanya dahil değildir.

Kampanya kapsamında bir müşterinin azami kazancı 3.000 TL’dir ve yurtdışı harcamaları dahilinde yabancı para cinsinden yapılan indirimler karta TL olarak yansıyacaktır. Alışverişin kısmen ya da tamamı iade edilirse harcamadan kazanılan indirim iptal edilir. Maximum işyerleri dışında yapılan alışverişler ve internet üzerinden yapılan alışverişler kampanya kapsamındadır. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. Kampanya diğer kampanya, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez.

Kampanya Trendyol, Hepsiburada, N11, Gittigidiyor, Çiçeksepeti, Morhipo ve Pazarama firmalarını kapsamaktadır. Ücret istisna tanımlamaları İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği ile İş Bankası müşterisi olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde gerçekleştirilecek ve İş Bankalı olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir  müşteriler faydalanabilecek. İşCep ve İnternet Şubesi’nden gerçekleştirilecek işlemler için geçerlidir. İstisna, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl süre için geçerlidir. İstisna tek seferde en fazla 50.000TL işlemleri kapsayacaktır. Mesai dışı FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir. Diğer bir ayrıcalık da bir yıllık BlutTV üyeliğinin hediye edilmesidir. Üyelik kampanya kodu ile sunulacaktır.

Başa dön tuşu