GENEL

Açıköğretim kayıt yenileme başladı mı? AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar?

Ekim ayının gelmesiyle birlikte AÖF kayıt yenileme tarihleri araştırılmaya başlandı. Açıköğretim kaydını yenilemek isteyen öğrenciler, kayıt tarihinin açıklanmasının ardından kayıtların nereden ve nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. Kayıt yenileme tarihinin ne zaman başlayacağı ve hangi tarihte sona ereceği son günlerin en çok araştırılan konularından biri. 2022 AÖF kayıt yenileme tarihi kadar kayıt yenileme ücreti de yoğun bir şekilde araştırılıyor.

Anadolu Üniversitei Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme süreci başlıyor. Ekim ayının gelmesiyle birlikte gözler AÖF’e çevrildi. AÖF kayıt yenileme yapmak isteyen öğrenciler kayıt yenileme tarihlerinin başlayıp başlamadığını merak ediyor. Peki, Açıkööğretim kayıt yenileme süreci başladı mı? AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak? AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar? 2022-2023 AÖF kayıt yenileme nereden ve nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler…

AÖF KAYIT YENİLEME BAŞLADI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde kayıt yenileme süreci başladı. AÖF kayıt yenileme işlemleri hakkında duyuru yapan Anadolu Üniversitesi, 3 Ekim 2022 Pazartesi günü başlayan kayıt yenileme işlemlerinin 17 Ekim 2022 Pazartesi günü sona ereceğini açıkladı.

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR?

AÖF kayıt yenileme ödeme bilgileri öğrencilerin ders seçimlerine göre oluşuyor. Öğrenciler, ders seçimlerini yaptıktan sonra ödemelerini yaparak kayıtlarını yenileyebilir. Kayıt yenileme tarihleri için ödeme bilgileri ise aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından görüntülenerek ödeme yapılabilir. Ödemeler, Ziraat Bankası kredi kartı, banka kartı, ATM, internet bankacılığı, banka şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Banka havalesi, posta havalesi ve EFT ile yapılan ödemeler kabul edilmemektedir.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemi yapmak isteyen öğrenciler, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim-İktisat-İşletme Fakülteleri Otomasyonları üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler. Öğrenci şifresi veya e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yaptıktan sonra ders seçimi yapıp ardından ödeme yaptıktan sonra kayıt yenileme işlemlerini tamamlayabilirler. Fakülte, kayıt yeniletecek öğrencilere ders ataması yapmayacak. Öğrenciler, 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçimi yapabilecek.

Başa dön tuşu