MEDYA

Musa Eroğlu’nun Hz. Ali ile ilgili sözlerine tepki yağdı

Sanatçı Musa Eroğlu’nun Hz. Ali ile ilgili sözleri Alevilerin tepkisini çekti. Musa Eroğlu’nun kullandığı ifadelere tepki gösteren Alevi vatandaşlar ünlü sanatçı hakkında suç duyurusunda bulundu. Sosyal medyaya düşen ve kısa sürede hızla yayılan video gündem olurken Musa Eroğlu’na tepkiler de çığ gibi büyüdü.

Sanatçı Musa Eroğlu’nun Hz. Ali ile ilgili sözleri Alevilerin tepkisini çekti. Musa Eroğlu’nun kullandığı ifadelere tepki gösteren Alevi vatandaşlar ünlü sanatçı hakkında suç duyurusunda bulundu. Sosyal medyaya düşen ve kısa sürede hızla yayılan video gündem olurken Musa Eroğlu’na tepkiler de çığ gibi büyüdü. Musa Eroğlu’nun Hz. Ali hakkındaki söylemleri tepki topladı. Alevi vatandaşların tepkisini çeken ifadeler kullanan Musa Eroğlu hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Söylediği sözler üzerine tepkilerin çığ gibi büyüdüğü Musa Eroğlu’ndan açıklama geldi. Eroğlu, ‘İçeriğine bakmak lazım’ diyerek tepkilere yanıt verdi.

MUSA EROĞLU’NDAN TEPKİ ÇEKEN SÖZLER

Ünlü sanatçı Musa Eroğlu, Hz. Ali ile ilgili kullandığı ifadelerle tepki topladı. Sosyal medyaya düşen ve hızla yayılan bir videoda Musa Eroğlu’nun Hz. Ali hakkında ‘Zülfikar’ın ağırlığı 2 ton 700 kilo. Tasviri doğruysa onu anca Tanrı kullanabilir. Kul kullanamaz. Çünkü ağır gelir. Şimdi düşün, 2 ton 700 kilo kılıç taşıyan bir herifi biri kamayla öldürüyor. Gel de buna inanansın.’ dediği görüldü.

SUÇ DUYURUSU

Sanatçının sosyal medyada yayılan videosunda Hz. Ali ile ilgili söylediği sözlere Alevi vatandaşlar başta olmak üzere çok sayıda tepki geldi. Ünlü sanatçı hakkında suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

‘İÇERİĞİNE BAKMAK LAZIM’

Söz konusu videosunda kullandığı sözler üzerine tepki toplayan sanatçı Musa Eroğlu, kendisine gelen tepkiler üzerine sessizliğini bozdu. İnternet kullanmayı bilmediğini söyleyen Eroğlu, ‘Sosyal mecralarla aram hiç yok. Olayı da bilmiyorum. Türkiye’de herkes her şeyi konuşuyor. Bu ülkede bir sürü insan her şeyi konuşuyor. Ben de konuşmuşumdur, doğrudur. İçeriğine bakmak lazım.’ yanıtını verdi.

 

Başa dön tuşu