MEDYA

Alec Baldwin Davasında Şoke Eden Gelişme Yaşandı!

Film setinde tabancayla görüntü yönetmenini öldüren Alec Baldwin davasında yeni gelişmeler yaşandı!

Geçen sene Rust filminin çekimleri sırasında, elindeki kurusıkı tabancadan çıkan mermilerle görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne sebep olan Ammerikalı oyuncu Alec Baldwin davasında yeni detaylar ortaya çıktı.

Yönetmenin ailesi olaydan sonra Alec Baldwin’e dava açmıştı. Olayla ilgili olarak dört kişi hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

64 yaşındaki ünlü yıldız aktör Alec Baldwin, geçtiğimiz sene yapımcısı ve oyuncusu olduğu Rust filminin setinde senaryoyu uygularken kuru sıkı tabancadan çıkan gerçek mermilerle görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne sebep olmuştu.

Alec Baldwin, verdiği röportajda, Hutchins’i öldüren kurşunu kendisinin sıktığını kabul etmediğini söylemişti. Baldwin “Tetiği ben çekmedim. Asla kimseye silah doğrultup tetiği çekmem” demişti.

PARA KARŞILIĞINDA UZLAŞTILAR!

Ancak yönetmenin ailesi Baldwin’e tetiği kasti olarak çektiği iddiasıyla dava açmıştı. Görüntü yönetmeninin eşi de aktöre ve set güvenliğinden sorumlu olan kişilerin görevlerini yapmadığı gerekçesiyle ayrı bir dava daha açtı.

Yönetmenin ailesi, Alec Baldwin ve diğerlerine karşı açılan dava konusunda uzlaştı. Hutchins’in eşi de yaptığı açıklama da filmde baş yapımcı olacağını ve karın bir kısmını alacağını söyleyerek uzlaştı.

Başa dön tuşu